#Narozeninový den

Ahooj. Ještě než začnu psát k tématu, chci poděkovat za hezký ohlas v předešlém článku. Psalo mi to teda více lidi na facebooku, ale i tak jste si museli rozkliknout můj blog a podívat se. Udělalo mi to velkou radost!
 Tohle téma je mi velmi milé, protože jde o narozeninový den. Už tak tomu bude, že je mi o rok víc. Nejvtipnější na tom je, že se cítím pořád stejně. Nechápu, jak se může třeba cítit žena ve 29 jinak než ve 30, nebo taky 49-letá a 50-letá?!😄💭
Myslím si, že jde spíše o psychický pocit a uvědomění se, že má člověk určitý věk a bojuje s ním. Zpět ale ke mně. Slavila jsem včera, 29. Listopadu, krásných 21 let.
Už od rána, když jsem vstala z postele, tak jsem se cítila nabitá energii a pozitivně naladěná. Možná to bylo jen tím, že jsem se vzbudila a klasické ráno, teda aspoň u mě, že hledám telefon 😄 Zapnu telefon a sms od mamky v čase 5:58. „Právě teď ses narodila před 21 lety.“ No a dál samozřejmě blahopřání. Už tohle mi vykouzlilo úsměv po ránu. Dále pak babička půl hodiny mého probuzení. Takže bych řekla, že super start dne. Narozeniny budu slavit s rodinou příští týden, jelikož jedu za Anetkou, dlouhodobou kamarádku už ze ZŠ, do Prahy, kde to chci oslavit.  Samozřejmě, že průběžně mi lidi přáli do zpráv, na zeď, sms, ale největší radost mě teprve čekala. Ráno klasicky snídaně, no a škola. Po škole jsem přijela domů (do Zlína). Chvíli jsem se válela, ale pak přišel přítel  Petr ze školy a začali jsme řešit, co s načatým dnem. Oznámil mi, že půjdeme koupit dárečky, no a pak slíbená večeře. Dárečky byly úžasné, a myslím si, že žádná holka by nebyla zklamaná. Nakupovali jsme tedy v OC Zlaté Jablko, takže klasické menší nákupní centrum. Byla to tedy různá kosmetika, kosmetický kufřík a vysněná šála z H&M 😍 Moc to tu nechci rozepisovat, přiložím fotku do článku. Po nákupech jsme vyšli před OC, a tam vše rozsvícené, voňavé, všude se to třpytilo a lesklo. Vánoční stánky narvané lidmi - prostě Vánoční atmosféra jako blázen. Nesměl chybět vánoční stromek. Takový skromný, nevím, co lidé čekají, že budeme mít ve Zlíně strom jako v Praze? Hh, a ani tam není bůhvíjak překrásný.
Venku začalo tuhnout a mrzlo. Rozhodli jsme se, že  půjdeme na trolejbus a následně na večeři. Já jsem vůbec netušila, kam jedeme. Petr se mě jen ptal, ať zjistím, kde se k dané zastávce dostaneme a víc nic. Dojeli jsme asi 5 zastávek, kde mě pak vedl nahoru do restaurace. Hned u příchodu na mě vletěl kouř do tváře, což mi bylo nepříjemné. Po chvíli to tedy přešlo,  možná tím, jak z jednoho stolu ke druhému pobíhala servírka. Už od příchodu jsem přemýšlela, co bych si dala. Ono je to se mnou totiž tak složité, že musí přijít servírka aspoň 3x, abych měla už vybráno 😄Tak jsem si vybrala pití s tím, že si dám 2dcl vína, které samozřejmě NEBYLO. Ono by i bylo, ale já nepiju suché s hořko-kyselou chutí. Takže, co se dělo?! Objednala jsem si pivo, které pak musel dopíjet Petr. Ten jich za večer sprášil 3. Já si objednala džus. Takže pití by bylo. No a hlavní chod jsem dala na rady Petra, který v restauraci konkrétně „blowling Komín“ už byl. Objednali jsme si v zapékací míse vynikající těstoviny s kuřecí omáčkou, smetanou a brokolicí. Petr měl tedy noky s tím co já, akorát měl kromě špenátu chuť takové boloňské chuti, mě to připomínalo gyros. 😄Restaurace byla plná a prostředí hezké. Vše bylo super. A jídlo? Neskutečný #foodporn, Vám povím 😄🙈
Byla jsem strašně přejedená, a ani jsme to s Petrem nemohli dojíst. Na lístku psali 200g, ale řekla bych klidně, že to bylo i 300g 😹Po jídle jsme tedy jeli zpět trolejbusem domů. Nemohla jsem si odpustit podívat se znova na náměstí. Když já miluji, jak vše svítí, voní punč nebo svařák a všichni se tváří šťastně. 😄🙇 Stejně to dlouho netrvalo, promrzlí i s chvilinky času na náměstí jsme šli do tepla. Když celý den shrnu, měla jsem se suprově, najedla jsem se, byla jsem obdarována strašně moc dárky, a hlavně jsem byla s člověkem, kterého miluji! 💏 A jaký byl váš den? Vaše Míša.

3 komentáře:

  1. To je krásňoučké .)) na těstoviny normálně v restauraci nemívám chuť, ale tohle vážně vypadá luxusně :)

    OdpovědětVymazat
  2. To zní opravdu moc hezky. :) Přeji ti dodatečně vše nejlepší, doufám, že ti tenhle rok přinese spoustu radosti!

    OdpovědětVymazat