hot, boring .. whether it is something going on!

zdravímm. Den jako každej jinej - člověk si řekne, ale vůůůůbec. Dneska sem seděla zapářená skoro celej den
u pc!:-D A to fakt nekecám... Jindy si dám po 2-3-4 hod. pauzu a dneska se nějak nepoznávám
Jinak s neděle na ponděli u mě spala sestřena ,ale i tak sme to rychle skončily. V neděli odpo jsme vyjeli na pouť na kolách s rodinou a jako bylo fááájn.. Na žádnej kolotoč sem nevlezla,bylo mi cosi špatně, ale jako památku jsem si koupila domácí korbačíky s nákýho stánku:-D A výýborny (y) miluju všechny sýýry ! 


Včera jsem byla na kole se sestřenou na gelovky:-P božííííí, mají tam 50%-70% - slevy tak sem si udělala jiný než obvykle.... Střibrno  - třpitivý <3 Se to leskne uplně na světle:-D mmm.
zejtra bych se chtěla projet na kole někam, se trošku vyvětrat a nekynou u pc, abych ten den
nějak zabila... noooo , Ve čt mi přijede miláček ,jinak čt-pa-so bude GulášFest -  pujdu nejspíše mrknout na nějakou kapelu, popit kofolu a posjíždet kolotoče:-DDD Kterých se mimochodem moc bojim:DDD  si to představte, blondýna v kolotoči, vlasy ji vlajou a řve 
ať ho okamžitě zastaví jinak bude zvracet:D:D Už tolikrááát semi todle stalo, a pokažde říkám, ''naposled,, 



3 komentáře:

  1. Ahoj:) budu ráda když si přečteš můj nový článek a napíšeš mi jak se máš o prázdninách a co plánuješ podniknout, děkuji :-*

    OdpovědětVymazat
  2. prepáč, že som to dala preč, ale to vlastne nie ja, ale v posledných dňoch mi kus dosť blbne mail a to preto... :( sorry, keď to pojde v pohode, tak opäť sa pridám... :)

    OdpovědětVymazat